flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовження слухання резонансної справи

19 лютого 2019, 15:59

У Слов’янському міськрайонному  суді Донецької області продовжується розгляд кримінального провадження за обвинуваченням трьох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 ст. 365 (зловживання повноваженнями), частиною 1 ст. 368 (незаконне збагачення), частиною 1 ст. 371  (завідомо незаконне затримання або незаконний привід) КК України, а також стосовно двох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 ст. 365, частиною 1 ст. 371 КК України (https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/news/481438/).

З метою вірного поінформування населення та вірного розуміння обставин розгляду цієї справи, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області вважає за необхідне продовжити повідомляти інформацію про стан розгляду цієї справи.

8 лютого 2019 року розгляд справи не відбувся за клопотанням одного з обвинувачених, у  зв’язку із  його  хворобою.   

Справу відкладено на 21.02.2019 на 10 год. 00 хв.

Преса-служба суду повідомляє, що дату наступного судового засідання було визначено з урахуванням реальної можливості явки всіх учасників судового провадження, що в свою чергу забезпечить право на захист обвинувачених та відповідно право на справедливий безсторонній суд.

У зв’язку з цим, прес-служба суду наголошує на тому, що розгляд справи проводиться із додержанням процесуальних норм КПК України та визначених у ньому загальних засад кримінального провадження.

Висвітлення процесу розгляду справи буде продовжено після проведення наступного судового засідання. Чекайте у інформаційному випуску.

 

Прес-служба Слов’янського

міськрайонного суду Донецької області