flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжує інформувати по справам, що викликали значний суспільний інтерес

27 вересня 2019, 11:27

У зв’язку з припиненням повноважень судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Романа Кузнецова повідомляємо, що кримінальні провадження за обвинуваченням представника громадської організації, гр. Х. у вчиненні кримінальних правопорушень згідно автоматизованого розподілу судових справ були розподілені між усіма суддями суду, так:

 

  • кримінальне провадження   передбачене частиною 1  ст.  121   Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) (https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/news/646789/)  надійшло в провадження судді Гончарової А.О. та призначено до судового розгляду на  22 жовтня  2019 року на 13 годину 15 хвилин;

 

  • кримінальне провадження передбачене частиною 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України (https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/news/480581/) надійшло в провадження судді Гусинського М.О. та призначено до судового розгляду на 22 листопада 2019 року на 10-00 годину.

Преса-служба суду повідомляє, що дату наступного судового засідання було визначено з урахуванням реальної можливості явки всіх учасників судового провадження, що в свою чергу забезпечить право на захист обвинувачених та відповідно право на справедливий безсторонній суд.

      Висвітлення процесу розгляду справи буде продовжено після проведення судового засідання. Чекайте у інформаційному випуску.

 

Прес-служба  суду