flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 2/243/1280/2020 за позовну заяву Соколової (Барановська) Світлани Анатоліївни до Барановського Олексія Всеволодовича

27 травня 2020, 16:30

Оголошення

 

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовну заяву Соколової (Барановська) Світлани Анатоліївни до Барановського Олексія Всеволодовича, третя особа: Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Відповідач: Барановського Олексія Всеволодовича, останнє місце реєстрації та проживання: Донецька область, місто Горлівка, вул. Сергеєва, б. 2, викликається 09 липня  2020 року о 08 годині 40 хвилин до суду для участі у підготовчому судовому засіданні.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідно до ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                            І.О. Сидоренко