flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 2/243/3716/2019 за позовом ПАТ Акціонерний банк «Укргазбанк» до Запорозького Сергія Леонідовича, Запорозької Ірини Володимирівни про стягнення заборгованості за кредитним договором

12 листопада 2019, 11:54

Оголошення

 

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовну заяву розглянувши позовну заяву Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк» до Запорозького Сергія Леонідовича, Запорозької Ірини Володимирівни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Відповідач: Запорозький Сергій Володимирович, останнє місце реєстрації та проживання: 84600, Донецька область, місто Горлівка, вул. Болотникова, б. 5, кв. 49,                            
            Відповідач: Запорозька Ірина Володимирівна, останнє місце реєстрації та проживання: 84600, Донецька область, місто Горлівка, вул. Болотникова, б. 5, кв. 49 викликається 25 листопада 2019 року о 08 годині 00 хвилин до суду для участі у підготовчому судовому засіданні.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідно до ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                            І.О. Сидоренко