flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 2/243/1695/2018 за позовом Колісникової Варвари Андріївни, яка діє в інтересах Субботіна Дмитра Андрійовича до Субботіної Ганни Леонідівни, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітньої Субботіної Карини Дмитрівни.

16 травня 2018, 10:18

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольского, 2 розглядає цивільну справу за позовом Колісникової Варвари Андріївни, яка діє в інтересах Субботіна Дмитра Андрійовича до Субботіної Ганни Леонідівни, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітньої Субботіної Карини Дмитрівни, третя особа Орган опіки та піклування Слов'янської міської ради, про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

 Судовий розгляд відбудеться  19 червня 2018 року о 08-45 год.

Відповідач: Субботіна Ганна Леонідівна, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітньої Субботіної Карини Дмитрівни, зареєстроване місце мешкання: Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Героїв України (Молодогвардійська), буд.71,

викликається на 19 червня 2018 року на 08 год. 45 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Пропонується надати свій відзив на позов та докази. У випадку неприбуття відповідачів, вони повинні повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у їх відсутності.

 

Суддя Слов’янського міськрайонного суду                         Гусинський М.О.