flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі № 2-о/243/510/2018 за заявою Фоменко В.І., за участю заінтересованих осіб: Бахмутського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Донецькій області, Бахмутського об’єднаного управління ПФУ в Дон. об

02 травня 2018, 11:24

“Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84100 м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2), розглядає цивільну справу за заявою Фоменко Валентини Іванівни, за участю заінтересованих осіб: Бахмутського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області, Бахмутського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області, про встановлення факту смерті.

 Заявник по справі:

- Фоменко Валентина Іванівна, останнє відоме місце проживання: Донецька область, м. Горлівка, Нестерова, 121/55, викликається на 01 червня 2018  року на 13 годину 10 хвилин до суду для участі у розгляді справи по суті.

У випадку неприбуття, заявник повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутністю. Суддя Мірошниченко Л.Є.”

 

 

Суддя Слов’янського міськрайонного суду                                         Л.Є. Мірошниченко