flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення за заявою МІЛЕЙКО О.А., за участю заінтересованої особи: Калінінського управління праці та соціального захисту населення Горлівської міської ради Дон. обл. про відновлення втраченого судового провадження у адміністративній справі № 2а-3227/2010

12 квітня 2018, 16:30

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області повідомляє Калінінське управління праці та соціального захисту населення Горлівської міської ради Донецької області, юридична адреса: Донецька область, м. Горлівка, вул. Безсонова, будинок № 28, і є заінтересованою особою у справі за заявою МІЛЕЙКО Олексія Андрійовича, з участю заінтересованої особи: Калінінського управління праці та соціального захисту населення Горлівської міської ради Донецької області про відновлення втраченого судового провадження у адміністративній справі № 2а-3227/2010, що судове рішення у цивільній справі ухвалено 12 квітня 2018 року.

Копія Ухвали суду у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ (в рядку «Справа №» необхідно ввести номер справи, по якій ухвалене відповідне рішення суду, а саме: 243/2079/18).

З моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                             Т.А. Хаустова