flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про розгляд цивільної справи, перегляд заочного рішення від 25 вересня 2017 року по цивільній справі за позовом Бакун Вячеслава Анатолійовича до Нежиденко Ольги Геннадіївни.

23 березня 2018, 11:13

«Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу, про перегляд заочного рішення від 25 вересня 2017 року по цивільній справі  за позовом Бакун Вячеслава Анатолійовича до Нежиденко Ольги Геннадіївни, за участю третьої особи комісії з питань захисту прав дитини Слов’янської міської ради, про усунення перешкод відносно участі у вихованні та спілкуванні з дитиною, відшкодування моральної шкоди та стягнення витрат на правову допомогу до:

Позивач: Бакун Вячеслав Анатолійович, останнє місце реєстрації та проживання: Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Василівська, буд. 53а, кв.13, викликається 16  квітня 2018 року о 16 год. 00 хв. до суду для участі у розгляді вище вказаної заяви..

Бакун Вячеславу Анатолійовичу пропонується надати свої заперечення щодо заяви та докази. У випадку неприбуття позивач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутность.»

 

 

 

Суддя Слов’янського                                                                                 Р. В. Кузнецов

міськрайонного суду