flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі №2/243/739/2018 за позовом Дьяк М.С. до Розумної В.А., за участю третьої особи – Святогірської міської ради, про виділення частки в натурі, що є у спільній частковій власності та визнання права власності.

25 січня 2018, 15:06

Слов’янським міськрайонним судом Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядається цивільна справа за позовом Дьяк Миколи Степановича до Розумної Валентини Анатоліївни, за участю третьої особи – Святогірської міської ради, про виділення частки в натурі, що є у спільній частковій власності та визнання права власності.

Позивач: Дьяк Микола Степанович, який зареєстрований за адресою: 83001, м. Донецьк, вул. Коцюбинського, 13, викликається на 10 годину 00 хвилин 23 лютого 2018 року до Слов’янського міськрайонного суду Донецької області в зал № 16 для участі в судовому засіданні.

Вам необхідно з’явитись до суду за адресою: м. Слов’янськ, вул.. Добровольського, 2, на вказаний час та дату, у разі неявки розгляд справи буде відбуватись за вашої відсутності, з урахуванням вимог статті 223 ЦПК України. 

Неявка у судове засідання позивача за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених статтею 223 ЦПК України.

 

 Суддя Слов’янського міськрайонного суду

Донецької області                                                                         С.Г. Пронін