flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про розгляд цивільної справи, про позбавлення батьківських прав, встановлення опіки, за позовом Щербак Наталії Володимирівни.

09 січня 2018, 14:53

  «Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу, про позбавлення батьківських прав, встановлення опіки, за позовом  Щербак Наталії Володимирівни  до:

Відповідач: Пастушенко Вікторія Віталіївна, останнє відоме місце реєстрації:  Кіровоградська  області, смт. Побузьке, вул. Театральна, буд. 6,кв.8, викликається 17 січня 2018 року о 13 год. 10 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідач: Щербак Олег Андрійович, останнє відоме місце реєстрації:  Донецька  області, Слов’янський р-н, с. Пискунівка, вул. Нагірна, буд. 14, викликається 17 січня 2018 року о 13 год. 10 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачам пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше спава буде розглянута у його відсутності.»

 

 

 

 

Суддя Слов’янського                                                                                 Р. В. Кузнецов

міськрайонного суду