flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі за позовом ПАТ «Бетонмаш» до Словак Марії Анатоліївни, Словак Поліни Сергіївни, Словак Аліни Сергіївни про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

18 грудня 2017, 11:00

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовом ПАТ «Бетонмаш» до Словак Марії Анатоліївни, Словак Поліни Сергіївни, Словак Аліни Сергіївни про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

Відповідачі: Словак Марія Анатоліївна, останнє місце реєстрації та проживання: м. Слов`янськ, вул. Новий Побут, буд. 18, кв. 71, Словак Поліна Сергіївна, останнє місце реєстрації та проживання: м. Слов`янськ, вул. Новий Побут, буд. 18, кв. 71 та Словак Аліна Сергіївна, останнє місце реєстрації та проживання: м. Слов`янськ, вул. Новий Побут, буд. 18, кв. 71, викликаються 17 січня 2018 року о 08 год. 30 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачам пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідачі повинні повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за їх відсутності.

 

 Суддя

Слов’янського міськрайонного суду                                                              В.І.Старовецький