flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 2/243/4628/2017 за позовною заявою Федчун Маргарити Вікторівни до Бабенко Вячеслава Анатолійовича.

05 грудня 2017, 11:24

“Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84100 м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2), розглядає цивільну справу за позовною заявою Федчун Маргарити Вікторівни до Бабенко Вячеслава Анатолійовича, за участю третьої особи: Служби у справах дітей Слов’янської міської ради, про надання дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон.

 

Відповідач по справі:

- Бабенко Вячеслав Анатолійович, останнє відоме місце проживання: Донецька область, м. Горлівка, вулиця Кірова, будинок № 35, квартира № 13

 

має виконати ухвалу суду від 04.12.2017 року наступного змісту:

 

«243/10849/17

провадження № 2/243/4628/2017

УХВАЛА

про відкриття провадження

 

            04 грудня 2017 року суддя Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Мірошниченко Л.Є. розглянувши позовну заяву Федчун Маргарити Вікторівни до Бабенко Вячеслава Анатолійовича, за участю третьої особи: Служби у справах дітей Слов’янської міської ради, про надання дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон,-

 

ВСТАНОВИВ:

 

            До суду надійшла позовна заява Федчун Маргарити Вікторівни до Бабенко Вячеслава Анатолійовича, за участю третьої особи: Служби у справах дітей Слов’янської міської ради, про надання дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон.

            Перевіривши форму та зміст позовної заяви, встановивши, що вона подана з додержанням вимог ст.ст. 119, 120 ЦПК України, вважаю за необхідне постановити ухвалу про відкриття провадження по справі.

            На підставі викладеного, та керуючись ст. ст.11, 122 ЦПК України, 

 

УХВАЛИВ:

 

Відкрити провадження у справі № 2/243/4628/2017 за позовною заявою Федчун Маргарити Вікторівни до Бабенко Вячеслава Анатолійовича, за участю третьої особи: Служби у справах дітей Слов’янської міської ради, про надання дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон.

Цивільну справу за позовом Федчун Маргарити Вікторівни до Бабенко Вячеслава Анатолійовича, за участю третьої особи: Служби у справах дітей Слов’янської міської ради, про надання дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон, призначити у відкритому судовому засіданні на 08 годину 10 хвилин 20 грудня 2017 року у приміщенні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за адресою вул. Добровольського, 2 м. Слов’янськ.

            Копію ухвали направити сторонам у справі.

            Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій її частині ухвала оскарженню не підлягає.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                   Л.Є. Мірошниченко»