flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільный справі №2/243/3917/2017 за позовом ПАТ «Бетонмаш» до Словак М.А., яка діє в своїх інтересах та в інтересах малолітніх Словак П.С. та Словак А.С., про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

23 листопада 2017, 16:50

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна  справа № 2/243/3917/2017 за позовом ПАТ «Бетонмаш» до Словак Марії Анатоліївни, яка діє в своїх інтересах та в інтересах малолітніх Словак Поліни Сергіївни та Словак Аліни Сергіївни, про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

В судове засідання, яке відбудеться 14 грудня 2017 року о 08-20 год. у приміщенні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2 (ІІ поверх), викликається відповідач Словак Марія Анатоліївна, 10.05.1986 року народження, яка зареєстрована за адресою: Донецька область м. Слов’янськ, вул. Новий Побут, 18/71.

У разі неможливості прибути в судове засідання просимо завчасно повідомити про дану обставину відповідною заявою або надати суду заяву з проханням розглядати справу без участі, а також надати суду пояснення/заперечення з приводу заявлених вимог.

У разі повторного неприбуття в судове засідання без поважних причин належним чином повідомленого про дату, час та місце розгляду справи відповідача, справу буде  розглянуто без його участі.

 

 

                      Суддя

Слов’янського міськрайонного суду                                                      В.І. Старовецький