flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі №2/243/3951/2017 за позовом Калініна А.І. до Чефранова М.Г., Карасьової А.І., Карасьова А.В., Карасьової І.Д., Карасьова Д.А., Карасьової А.А. про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

19 вересня 2017, 16:20

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольского, 2 розглядає цивільну справу за позовом Калініна Анатолія Івановича до Чефранова Миколи Григоровича, Карасьової Алли Іванівни, Карасьова Андрія Володимировича, Карасьової Ірини Дмитрівни, Карасьова Дмитра Андрійовича, Карасьової Алли Андріївни  про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

 Судовий розгляд відбудеться 05 жовтня 2017 року о 16-00 год.

Відповідачі: Чефранов Микола Григорович, Карасьової Алли Іванівни,  Карасьова Андрія Володимировича, Карасьової Ірини Дмитрівни, Карасьова Дмитра Андрійовича, Карасьової Алли Андріївни, остання відома адреса: Донецька область, Слов’янський район, с. Малинівка, вул. Морозова, буд. 4 викликаються на 05 жовтня 2017 року на 16 год. 00 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідачів, вони повинні повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у їх відсутності.

 

Суддя Слов’янського міськрайонного суду                         Гусинський М.О.