flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі № 2-в/243/40/2017 за заявою ТОВ «Компанія з управління активами «ІЗІ ЛАЙФ» до Ковальова Д.І., Гохберг О.Ю., про відновлення втраченого судового провадження

18 вересня 2017, 11:54

 В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна  справа № 2-в/243/40/2017 за заявою ТОВ «Компанія з управління активами «ІЗІ ЛАЙФ» до Ковальова Дмитра Івановича, Гохберг Олександра Юрійовича, про відновлення втраченого судового провадження по цивільній справі №2-298/11, видачу дублікатів виконавчих листів, поновлення строків для пред’явлення виконавчих листів на примусове виконання.

В судове засідання, яке відбудеться 11 жовтня 2017 року о 15-30 год. у приміщенні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2 (ІІ поверх), викликається відповідачі Ковальов Дмитро Іванович, який зареєстрований за адресою: Донецька область м. Донецьк, вул. Замоскворечна, 19/2,

Гохберг Олександра Юрійовича, який зареєстрований за адресою: Донецька область м. Донецьк, вул. Жебелева, 59.

У разі неможливості прибути в судове засідання просимо завчасно повідомити про дану обставину відповідною заявою або надати суду заяву з проханням розглядати справу без участі, а також надати суду пояснення/заперечення з приводу заявлених вимог.

У разі повторного неприбуття в судове засідання без поважних причин належним чином повідомленого про дату, час та місце розгляду справи відповідача, справу буде  розглянуто без його участі.

 

 

                      Суддя

Слов’янського міськрайонного суду                                                      В.І. Старовецький