flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 2/243/2973/2017 за позовом Рогачова Євгена Михайловича до Товариства з додатковою відповідальністю «Будмеханізація» в особі засновників (власників) Ворона Леоніда Михайловича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Капітель

09 червня 2017, 14:32

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольского, 2 розглядає цивільну справу за позовом Рогачова Євгена Михайловича до Товариства з додатковою відповідальністю «Будмеханізація» в особі засновників (власників) Ворона Леоніда Михайловича,  Товариства з обмеженою відповідальністю «Капітель - групп» , Товариства з додатковою відповідальністю «Строймеханізація» про розірвання контракту з директором товариства.

 Судовий розгляд відбудеться 26 червня 2017 року о 11-30 год.

Відповідачі: Ворона Леонід Михайлович,  останнє місце реєстрації: Донецька область, м. Крамоаторськ, вул. М.Тореза, буд. 53, кв. 6.

                     ТОВ «Капітель - груп», останнє місце реєстрації: м. Донецьк, вул. Ф.Зайцева, буд. 46-А

                      ТДВ «Будмеханізація», останнє місце реєстрації: м. Слов'янськ, Донецької області, вул. Приозерна, буд. 51,

викликаються на 26 червня 2017 року на 11 год. 30 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідачів, вони повинні повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у їх відсутності.

 

Суддя Слов’янського міськрайонного суду                              Гусинський М.О.