flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 2/243/4149/2016 за позовом Асхадулліної Ірини Павлівни до Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Советському районі м. Макіївка Донецьк

20 жовтня 2016, 10:30

 Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольского, 2 розглядає цивільну справу за позовом Асхадулліної Ірини Павлівни до Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних  захворювань України в Советському районі м. Макіївка Донецької області про стягнення заборгованості по щомісячним страховим виплатам у зв’язку з нещасними випадками на виробництві.

 Судовий розгляд відбудеться 10 листопада 2016 року о 10-00 год.

Відповідач: представник Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних  захворювань України в Советському районі м. Макіївка Донецької області,  останнє місце реєстрації: Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Глекова, буд. 2  викликається на 10 листопада 2016 року на 10 год. 00 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідача, він повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутності.

 

Суддя Слов’янського міськрайонного суду                              Гусинський М.О.