flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 6/243/313/2016 за заявою Відділенння виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально-Міському районі м. Горлівки Донецької області

06 жовтня 2016, 09:18

                           Оголошення по справі № 6/243/313/2016 за заявою Відділенння виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально-Міському районі м. Горлівки Донецької області про відстрочку виконання рішення Апеляційного суду Донецької області від 07.09.2016 року за позовом Леськова Володимира Петровича до Відділенння виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально-Міському районі м. Горлівки Донецької області  про стягнення грошових сум.

Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольского, 2 розглядає цивільну справу за заявою Відділенння виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально-Міському районі м. Горлівки Донецької області про відстрочку виконання рішення Апеляційного суду Донецької області від 07.09.2016 року за позовом Леськова Володимира Петровича до Відділенння виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально-Міському районі м. Горлівки Донецької області  про стягнення грошових сум.

 Судовий розгляд відбудеться 11 жовтня 2016 року о 10-30 год.

Леськов Володимир Петрович, останнє місце реєстрації: Донецька область, м. Горлівка, вул. Українська, буд. 12, викликається на 11 жовтня 2016 року на 10 год. 30 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідача, він повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутності.

 

Суддя Слов’янського міськрайонного суду                              Гусинський М.О.