flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі за позовом Мільської Катерини Олександрівни до Мільського Олександра В′ячеславовича, за участю третьої особи Мільської Ірини Миколаївни про стягнення аліментів на утримання повнолітньої дитини, яка продовжує навчання.

22 грудня 2015, 10:28

 Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовом Мільської Катерини Олександрівни до Мільського Олександра В′ячеславовича, за участю третьої особи Мільської Ірини Миколаївни про стягнення аліментів на утримання повнолітньої дитини, яка продовжує навчання.

Відповідач: Мільський Олександр В′ячеславович, останнє місце реєстрації та проживання: Донецька обл., м.Горлівка, проспект Перемоги, буд.85, кв.12, викликається 14 січня 2016 року о 13 год. 00 хв. до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачу пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутності.

 

Суддя Слов’янського                                                                                 О. В. Неженцева

міськрайонного суду

вик. Денисенко О. Ю.