flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі за позовами ПАТ «Банк Національний кредит» до Вовк Михайла Григоровича, про стягнення заборгованості.

22 вересня 2015, 14:05

«Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84100 м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2) розглядає цивільні справи за позовами ПАТ «Банк Національний кредит» до  

            - Вовк Михайла Григоровича, про стягнення заборгованості. Відповідач у справі Вовк Михайло Григорович, останнє відоме місце проживання: Донецька область, м. Горлівка, вул. Мініна і Пожарського, буд. 4, кв. 77 викликається на 28 вересня 2015 року на 08 годину 00 хвилин до суду для участі у судовому розгляді справи.

- Старова Андрія Георгійовича, про стягнення заборгованості. Відповідач у справі Старов Андрій Георгійович, останнє відоме місце проживання: Донецька область, м. Горлівка, пр-т. Перемоги, буд. 162, кв. 129 викликається на 28 вересня 2015 року на 08 годину 00 хвилин до суду для участі у судовому розгляді справи.

- ПАТ «Технопром-трейд» Горлівського міського представництва Донецького обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, про стягнення заборгованості. Відповідач у справі ПАТ «Технопром-трейд» Горлівського міського представництва Донецького обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, останнє відоме місце находження: Донецька область, м. Горлівка, пр-т. Леніна, буд. 1, викликається на 28 вересня 2015 року на 08 годину 00 хвилин до суду для участі у судовому розгляді справи.

 

 

Відповідачам пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутність. Суддя Чемодурова Н.О.»