flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа № 243/758/24 За поданням відділу № 12 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях -питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу

01 липня 2024, 10:01

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться справа № 243/758/24  за  поданням відділу № 12 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, подання відділу № 12 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відповідно до закону стосовно засудженого Миколаєнко Максима Олександровича відповідно до закону.

Викликається засуджений:

Миколаєнко Максим Олександрович, 26 серпня 1999 року народження, уродженця с. Хоминці, Роменського району, Сумської області, громадянина України, який зареєстрований за адресою: Сумська область, с. Хоминці, вул. Лугова, буд. 70, фактично мешкає за адресою: Донецька область, смт. Черкаське, вул. Знаменський Тупик, буд. 4,.

який викликається на  08.07.2024 року о 14 годині 00 хвилин, для участі у судовому засіданні.

Згідно із наказом про впровадження дистанційної роботи суду від 10 травня 2022 року, судове засідання проводиться в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Для цього пропонується зареєструватися у програмі EASYCON.

У разі неможливості взяти безпосередньо участь в судовому засіданні, просимо завчасно повідомити про дану обставину відповідною заявою.

 

 

Суддя

Слов’янського міськрайонного суду

Донецької області                                                                   Д.В. Воронков