flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду Бандури Володимира Володимировича

25 червня 2024, 20:23

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області розглядає кримінальне провадження № 1-кп/243/314/2024 за обвинуваченням Бандури Володимира Володимировича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.2, 4, 5 ст.191, ч.1, 2 ст.366 КК України.

Обвинувачений: Бандура Володимир Володимирович, останнє відоме місце реєстрації: вул.Соснова, 3Б, м.Святогірськ, Донецька обл., та проживання: вул.Центральна, буд.35, м.Слов’янськ, Донецька обл., викликається в підготовче судове засідання для розгляду справи 25 липня 2024 року на 14 годину 30 хвилин.

Роз’яснюю, що починаючи з 1 жовтня 2022 року, вхід (авторизація) до підсистеми відеоконференцзв’язку можливий тільки через Електронний кабінет Електронного суду. Дізнатися більше про участь громадян у судових засіданнях за допомогою сервісу EASYCON та ознайомитися з інструкцією користувача можна за посиланням https://vkz.court.gov.ua/vkz_help_uk-ua.pdf.

Технічну підтримку можна отримати на сайті https://vkz.court.gov.ua/

Також Ви можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити  найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

Повідомляю, що згідно ст.138 КПК України поважними причинами неприбуття особи на виклик є: 1) затримання, тримання під вартою або відбування покарання; 2) обмеження свободи пересування внаслідок дії закону або судового рішення; 3) обставини непереборної сили (епідемії, військові події, стихійні лиха або інші подібні обставини); 4) відсутність особи у місці проживання протягом тривалого часу внаслідок відрядження, подорожі тощо; 5) тяжка хвороба або перебування в закладі охорони здоров’я у зв’язку з лікуванням або вагітністю за умови неможливості тимчасово залишити цей заклад; 6) смерть близьких родичів, членів сім’ї чи інших близьких осіб або серйозна загроза їхньому життю; 7) несвоєчасне одержання повістки про виклик; 8) інші обставини, які об’єктивно унеможливлюють з’явлення особи на виклик.

Ч.5 ст.139 КПК України визначено, що ухилення від явки на виклик суду (неприбуття на виклик без поважної причини більш як два рази) обвинуваченим, який оголошений у міжнародний розшук, та/або який виїхав, та/або перебуває на тимчасово окупованій території України, території держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором, є підставою для здійснення спеціального судового провадження.

 

Суддя                                                                                    Наталія ДЮМІНА