flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду для Шарка Андрія Володимировича, Бондаренко Віри Єфремівни справа №243/4102/24 (провадження №2/243/1178/2024)

25 червня 2024, 20:21

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу  за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕРДИКТ КАПІТАЛ» до Шарка Андрія Володимировича, Бондаренко Віри Єфремівни, про стягнення заборгованості.

Відповідачі: Шарко Андрій Володимирович, 09.06.1968 року народження, останнє відоме місце проживання  за адресою: Донецька область, м.Горлівка, вул. Котовського, 6/3 та Бондаренко Віра Єфремівна, 20.03.1957 року народження, зареєстроване  місце проживання  за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Мініна і Пожарського, 6/5 повідомляється, що судовий розгляд цивільної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВЕРДИКТ КАПІТАЛ» до Шарка Андрія Володимировича, Бондаренко Віри Єфремівни, про стягнення заборгованості призначено на 26.07.2024 року о 08.00 годині у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у системі EasyCon.

Відповідачам пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Дюміної Н.О.». У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відзив на позов, заяви тощо, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника. 

 

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                 Н.О.Дюміна