flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду у справі № 243/3776/24 для Кривоконя Сергія Івановича

12 червня 2024, 14:27

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області розглядає цивільну справу за позовною заявою Краматорської окружної прокуратури яка діє в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області до Кривоконя Сергія Івановича про конфіскацію земельної ділянки.

В судове засідання, яке відбудеться в режимі відеоконференцзв’язку зі Слов’янським міськрайонним судом Донецької області 26.06.2024 року о 14-00 год. викликається відповідач - Кривоконь Сергій Іванович, останнє відоме місце проживання: Донецька обл., Краматорський р-н, с. Привілля, вул. Шкільна, буд. 26 .

Нагадуємо, що з 1 жовтня 2022 р. вхід (авторизація) до підсистеми відеоконференцзв'язку можливий тільки через Електронний кабінет Електронного суду.

Дізнатися більше про участь громадян у судових засіданнях за допомогою сервісу EASYCON та ознайомитися з інструкцією користувача можна за посиланням https://vkz.court.gov.ua/vkz_help_uk-ua.pdf.

Технічну підтримку можна отримати на сайті https://vkz.court.gov.ua/

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Дюміної Н.О.», та якщо Ви не маєте заперечень проти розгляду справи за Вашої відсутності, також зазначити про таку можливість у своїй заяві.

Заяви тощо, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника. 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                      Н.О.Дюміна