flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для Донцова Сергія Олександровича про винесення судом постанови про адміністративне правопорушення по справі №243/2621/24

13 травня 2024, 15:25

 Справа № 243/2621/24

 Провадження № 3/243/1554/2024

            Слов’янський міськрайонний суд Донецької області повідомляє Донцова Сергія Олександровича, який мешкає за адресою: Кіровоградська область, Кропивницький район, с. Родниківка, вул. Інгульська, буд. 70, що 06.05.2024 судом відносно останнього винесено постанову про адміністративні правопорушення за за вчинення правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 126, ст. 124, ч. 2 ст. 130 КУпАП.

            Копія постанови суду у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ (в рядку «Справа №» необхідно ввести номер справи, по якій ухвалена відповідна постанова суду, а саме: 243/2621/24).

            Відповідно до статті 307 КупАП штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через 15 днів з дня вручення постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або внесення на неї подання прокурором такої постанови - не пізніш як через 15 днів з дня повідомлення про залишення скарги або подання без задоволення.

            Квитанції про сплату штрафу та судового збору необхідно надати до суду у вказаний строк за адресою: Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 2; e-mail: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

            Відповідно до статті 308 КУпАП у разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 цього Кодексу, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до відділу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом. У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення з правопорушника стягується: подвійний розмір штрафу, визначеного у відповідній статті цього Кодексу та зазначеного у постанові про стягнення штрафу; витрати на облік зазначених правопорушень. Розмір витрат на облік правопорушень визначається Кабінетом Міністрів України.

Суддя Слов’янського міськрайонного суду                                    І.О. Сидоренко