flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий виклик цивільна справа №243/1169/22 за позовом Прокопчука Сергія Васильовича до Слов’янської військово-цивільної адміністрації, Комунального підприємства Слов’янської міської ради «Керуюча компанія №4», Слов’янської міської ради, Прокопчука Русла

09 травня 2024, 16:00

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа №243/1169/22 за позовом Прокопчука Сергія Васильовича до Слов’янської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області, Комунального підприємства Слов’янської міської ради «Керуюча компанія №4», Слов’янської міської ради, Прокопчука Руслана Олександровича про встановлення факту постійного проживання з наймачем, зміну договору найму житлового приміщення та визнання наймачем квартири,.

Викликаються:

 

 Відповідачі: КП Слов’янської міської ради «Керуюча компанія №4», м. Слов’янськ, вул. Батюка, 48.

Прокопчук Руслан Олександрович, 02.08.1981 року народження, м. Слов’янськ, вул. Василівська, 60/80.

 

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області повідомляє, що розгляд цивільної справи відбудеться:

27.06.2024 року на 08 годину 50 хвилин

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Вам необхідно самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та заздалегідь повідомити суду контактні дані для налаштування відеозв’язку. Починаючи з 1 жовтня 2022 року, вхід (авторизація) до підсистеми відеоконференцзв’язку можливий тільки через Електронний кабінет Електронного суду. Технічну підтримку можна отримати на сайті https://vkz.court.gov.ua/

Також Ви можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду відповідною заявою не пізніше ніж за 5 днів до призначеної дати засідання.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо заздалегідь повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

Суддя:                                                                Денис Воронков