flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду по справі № 243/5733/15-к Кармазіна Андрія вікторовича

29 квітня 2024, 11:47

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає  справу клопотання про заміну засудженому Кармазіну Андрію Вікторовичу покарання за вироком суду.

 

Засуджений: Кармазін Андрій Вікторович ,08.12.1990 року народження, адреса реєстрації: Краматорський р-н.,  м.Миколаївка, вул.Миру, 9/37, має право прийняти участь в судовому 07 травня 2024 року о 11.30годині в приміщення Слов’янського міськрайонного суду Донецької області, за адресою:  вул. Добровольського, буд. 2, м. Слов’янськ, Донецька область.

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись в Електронному Судді та в режимі відеоконференцзв’язку (ВКЗ) брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за адресою:  вул. Добровольського, буд. 2, м. Слов’янськ, Донецька область або з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

Заяви, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді на офіційну електронну адресу суду засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника або подаються через особистий Електронний кабінет системи «Електронний суд».

 

 Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                       І.Ю. Фалін