flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Поплавській Наталії Олексіївні, по справі № 243/3126/24 про винесення судового наказу

25 квітня 2024, 15:16

Слов’янський міськрайонний  суду Донецької області  повідомляє, що 25.04.2024 по справі  № 243/3126/24 за заявою Приватного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Донецькоблгаз» винесено судовий наказ про стягнення заборгованості з Поплавської Наталії Олексіївни, 22.02.1967 року народження, яка зареєстрована за адресою: Донецька область, Краматорський район, с-ще Билбасівка, вул. Ювілейна, буд. 68.

Копія судового наказу є у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ (в рядку «Справа №» необхідно ввести номер справи, по якій видано цей судовий наказ, а саме: 243/3126/24).

Боржник має право протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

У разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу, наказ набирає законної сили протягом п'яти днів після закінчення п'ятнадцятиденного строку з дня вручення боржнику копії судового наказу, заяви стягувача про видачу судового наказу та доданих до неї документів.

                            Суддя

Слов’янського міськрайонного суду 

                Донецької області                                                                     І.Ю.Фалін