flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Провадження № 243/2864/21 ( № 1-кп243/277/2024) відносно обвинувачених Здрилюка Сергія Анатолійовича, Мохова Тимофія Юрійовича, Семібратової Аліни Володимирівни, Губанова Олега Володимировича, Паровишника Вячеслава Івановича, та Нікітіна Романа Анатолійо

25 квітня 2024, 09:53

Слов’янський міськрайонній суд Донецької області повідомляє, що   кримінальне провадження № 243/2864/21 ( № 1-кп243/277/2024) відносно  обвинувачених Здрилюка Сергія Анатолійовича, Мохова Тимофія Юрійовича, Семібратової Аліни Володимирівни, Губанова Олега Володимировича, Паровишника Вячеслава Івановича, та Нікітіна Романа Анатолійовича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 260 КК України призначено до  підготовчого судового засідання в дистанційному режимі на 28травня 2024 року об 15-00 год.

В  судове засідання викликаються  обвинувачені:

Здрилюк Сергій Анатолійович, який фактично проживає за адресою: АР Крим, м. Сімферополь, вул. Казанська, 29.

Мохов Тимофій Юрійович, який фактично проживає за адресою: Донецька область, м. Донецьк, вул. Кірова, буд. 5, кв. 5.

Семібратова Аліна Володимирівна, яка фактично проживає за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Нестерова, 27.

Губанов Олег  Володимирович, який фактично проживає за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Нестерова, 126, кв. 45.

Паровишник Вячеслав Іванович,  який фактично проживає за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Біологічна, 7.

Нікітін Роман Анатолійович, який фактично проживає за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Українська, буд. 85, кв.11.

          Роз’яснюємо, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України.

          У разі Вашої участі в судовому засіданні з приміщення суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час. Заяви, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника.

          Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою:
http://sl.dn.court.gov.ua.

 

 

 Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                 О.В. Агеєва