flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду по справі № 243/2826/24 відносно Коровченко Дмитра Сергійовича ч. 1 ст. 130 КУпАП.

15 квітня 2024, 18:31

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться справа № 243/2826/24 відносно Коровченко Дмитра Сергійовича ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності: Коровченко Дмитро Сергійович, 14.05.1993 року народження, який проживає за адресою: Донецька область, Краматорський район, м. Слов’янськ, вул. Свободи, буд. 14А, викликається 30 квітня 2024 року о 10 годині 00 хвилин для участі у судовому засіданні.

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Вам необхідно самостійно зареєструватись в Електронному суді - https://id.court.gov.ua та в підсистемі відеоконференцзв’язку (ВКЗ) - https://vkz.court.gov.ua та заздалегідь повідомити суду контактні дані для налаштування відеозв’язку. Технічну підтримку можна отримати на сайті https://vkz.court.gov.ua/site/manual

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

У випадку неприбуття Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за її відсутності.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                         Тетяна ХАУСТОВА