flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду для Тарана Юрія Володимировича

15 квітня 2024, 10:38

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа № 243/2400/24, провадження № 6/243/135/2023, за заявою ТОВ «ФК «Профіт Капітал» про заміну сторони у виконавчому провадженні.

В судове засідання, яке відбудеться в режимі відеоконференцзв’язку зі Слов’янським міськрайонним судом Донецької області 07.05.2024 року о 08-00 год. викликається боржник Таран Юрій Володимирович, адреса: 84122, Донецька обл., Краматорський р-н., Слов’янськ, вул.  Гудованцева, буд. 49

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні з приміщення суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Сидоренко І.О.», та якщо Ви не маєте заперечень проти розгляду справи за Вашої відсутності, також зазначити про таку можливість у своїй заяві, надати суду пояснення/заперечення з приводу заявлених позовних вимог з викладенням своєї позиції щодо позову. Заяви, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою:
http://sl.dn.court.gov.ua.

 

 

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                     І.О. Сидоренко