flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду Беба Валентина Олександровича 19.12.1987 року народження

15 квітня 2024, 10:37

Справа № 243/2277/24

Провадження № 3/243/1413/2024

 

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області розглядає справу про притягнення до адміністративної відповідальності Беба Валентина Олександровича  за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 126 ч.5 КУпАП.

Особа, відносно якої складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності: Беба Валентин Олександрович, 19.12.1987  р.н., місце проживання (перебування): Свободи, буд. 6, кв. 35, м. Слов'янськ, Краматорський, Донецька, 84122, має право прийняти участь в судовому засіданні 14 травня 2024 року о 08 годині 30 хвилин в режимі відеоконференцзв’язку.

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Сидоренко І.О.», та якщо Ви не маєте заперечень проти розгляду справи за Вашої відсутності, також зазначити про таку можливість у своїй заяві.

За можливості, заяви, письмові докази тощо, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника.

 

 

 

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                     І.О. Сидоренко