flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Гуляєва Ігоря Анатолійовича 25.11.1969 року народження

04 квітня 2024, 11:50

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області розглядає кримінальне провадження за обвинуваченням Гуляєва Ігоря Анатолійовича у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України

Обвинувачений Гуляєв Ігор Анатолійович, останнє місце реєстрації та проживання: Вінницька область м. Гайсин, вул. 1-го Травня, буд. 25, кв. 2, викликається в підготовче  судове засідання для розгляду клопотання на  03 травня  2024 року на 11 годину 430 хвилин, яке відбудеться за адресою:  вул. Добровольського, буд. 2, м. Слов’янськ, Донецька область.

 

Також роз’яснюємо, що Ви маєте право прийняти участь у розгляді справи в режимі відеоконференцзв’язку, для цього Ви можете самостійно зареєструватись в Електронному Судді (https://id.court.gov.ua/) та в режимі відеоконференцзв’язку (ВКЗ) у комунікаційній платформі EASYCON брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

 У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Фаліна І.Ю.».

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                       І.Ю.Фалін