flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Суркіса Дениса Андрійовича по справі № 2/243/547/2024 (243/626/24)

26 березня 2024, 14:23

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу  за позовом  Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку «УКРГАЗБАНК» до Суркіса Дениса Андрійовича, про стягнення заборгованості.

Відповідач: Суркіс Денис Андрійович, 23.05.1995 року народження останнє відоме місце проживання  за адресою: Донецька область, Краматорський район, м Миколаївка, вул.Миру, буд. 20, кв. 30 повідомляється, що судовий розгляд цивільної справи за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку «УКРГАЗБАНК» до Вовка Руслана Миколайовича, про стягнення заборгованості призначено на 23.04.2024 року о 08.30 годині у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у системі EasyCon.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Дюміної Н.О.». У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

За можливості, відзив на позов, заяви тощо, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника. 

 

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                 Н.О.Дюміна