flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду по справі 243/2135/24 обвинуваченої Кочетової Світлани Олександрівни

21 березня 2024, 12:22

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає матеріали кримінального провадження за обвинуваченням Кочетової Світлани Олександрівни, 19.01.1968 року народження, у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.111-1 КК України.

Обвинувачена Кочетова Світлана Олександрівна, останне відоме місце мешкання: вул.Нестерова,126/16, м. Горлівка, Донецької області,  викликається для участі  в підготовчому судовому засіданні на 13 годину 00 хвилин 11 квітня 2024 року. 

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

Заяви, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника.

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду  Донецької області                                          І.Ю. Фалін