flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для Склярова Юрія Миколайовича по справі № 243/1912/17 про поновлення строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання.

27 лютого 2024, 17:20

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа за заявою Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія», за участю заінтересованих осіб: Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль», Склярова Юрія Миколайовича, про поновлення строку для пред’явлення виконавчого листа до виконання.

Заінтересована особа: Скляров Юрій Миколайович, 14.06.1958 року народження, який зареєстрований за адресою: Донецка область, м. Горлівка, вул. Калашнікова, 18/256, викликається в судове засідання 06 березня 2024 року о 09 годині 00 хвилин.

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Вам необхідно самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та заздалегідь повідомити суду контактні дані для налаштування відеозв"язку. Технічну підтримку можна отримати на сайті https://vkz.court.gov.ua/

Також Ви можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду відповідною заявою не пізніше ніж за 5 днів до призначеної дати засідання.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо заздалегідь повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                       Т.А. Хаустова