flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий виклик цивільна справа №243/941/24 за позовом керівника Слов’янської окружної прокуратури, який діє в інтересах Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, відносно Паращенко Тетяни Федорівни, Колмикова Сергія Євгеновича п

19 лютого 2024, 16:48

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа №243/941/24 за позовом позовної заяви керівника Слов’янської окружної прокуратури, який діє в інтересах Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, повноваження якої виконує Миколаївська міська військова адміністрація, до Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, Паращенко Тетяни Федорівни, Колмикова Сергія Євгеновича про визнання недійсним наказу, витребування земельної ділянки.

Викликаються:

 

Відповідачі:

Паращенко Тетяна Федорівна, адреса вул. Дмитра Донського, буд.68, м. Слов’янськ, Краматорський район, Донецька обл., 84122.

Колмиков Сергій Євгенович, адреса вул. Комарова, буд. 63, сел. Райгородок, Краматорський район, Донецька обл., 84150

 

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області повідомляє, що розгляд цивільної справи відбудеться:

03.04.2024 року на 08 годину 20 хвилин

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Вам необхідно самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та заздалегідь повідомити суду контактні дані для налаштування відеозв’язку. Починаючи з 1 жовтня 2022 року, вхід (авторизація) до підсистеми відеоконференцзв’язку можливий тільки через Електронний кабінет Електронного суду. Технічну підтримку можна отримати на сайті https://vkz.court.gov.ua/

Також Ви можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду відповідною заявою не пізніше ніж за 5 днів до призначеної дати засідання.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо заздалегідь повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

Суддя:                                                                Денис Воронков