flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду по справі № 243/1133/23 для Янченко Любові Олексіївни

15 лютого 2024, 15:26

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу № 243/1133/23  за позовом Проніної Світлани Анатоліївни до Климчука Ігоря Юрійовича, Янченко Любові Олексіївни про стягнення заборгованості за договором процентної позики.

Відповідач: Янченко Любов Олексіївна, 01.02.1961 року народження,  зареєстроване місце проживання за адресою: Запорізька область, с. Лагідне, вул. Вишнева, буд.11, повідомляються, що судовий розгляд цивільної справи за позовом Проніної Світлани Анатоліївни до Климчука Ігоря Юрійовича, Янченко Любові Олексіївни про стягнення заборгованості за договором процентної позики призначено на 07.03.2024 року о 09.30 годині у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у системі EasyCon.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Дюміної Н.О.». У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Дюміної Н.О.», та якщо Ви не маєте заперечень проти розгляду справи за Вашої відсутності, також зазначити про таку можливість у своїй заяві.

Заяви тощо, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника. 

 

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                 Н.О.Дюміна