flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду Колмикової Галини Анатоліївни

31 березня 2023, 12:21

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа № 2/243/759/2023 за позовною заявою Слов’янської окружної прокуратури Донецької області до Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, КОЛМКОВОЇ Галини Анатоліївни, КОЛМИКОВА Сергія Євгеновича про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки. 

Відповідач: КОЛМКОВА Галина Анатоліївна останнє відоме місце реєстрації: пл. Миру, буд. 2, кв. 16, м. Миколаївка, Краматорський район, Донецька обл. Викликається в судове засідання 10 квітня 2023 року о 10 годині 00 хвилин в режимі відеоконференцзв’язку.

 

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Вам необхідно самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та заздалегідь повідомити суду контактні дані для налаштування відеозв"язку. Починаючи з 1 жовтня 2022 року, вхід (авторизація) до підсистеми відеоконференцзв’язку можливий тільки через Електронний кабінет Електронного суду. Технічну підтримку можна отримати на сайті https://vkz.court.gov.ua/

Також Ви можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду відповідною заявою не пізніше ніж за 5 днів до призначеної дати засідання.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо заздалегідь повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                           Т.А. Хаустова