flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду Свідерського Юрія Анатолійовича

29 березня 2023, 13:32

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться провадження № 3/243/591/2023 про адміністративне правопорушення у відношенні  Свідерського Юрія Анатолійовича  у вчинені адміністративного правопорушення  передбаченого ст. 130 ч. 1  КУпАП .

Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності Свідерський Юрій Анатолійович, який мешкає за адресою: вул. Маршала Рибалка, 6, м. Житомир, 10031 викликається 17 квітня 2023 року о 09 годині 50 хвилин для участі у судовому засіданні.

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та брати участь в судовому засіданні

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

У випадку неприбуття Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                           Т.А. Хаустова