flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кармазіна Владислава Олександровича 12.11.1997 року народження

20 березня 2023, 14:09

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області розглядає кримінальне провадження № 1-кп/243/224/2023 (справа № 243/9076/20) за обвинуваченням Кармазіна Владислава Олександровича, у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 406 КК України.

 

Обвинувачений: Кармазін Владислав Олександрович, останнє місце реєстрації та проживання: Донецька область, м. Дружківка, вул. Козацька, буд. 96а, кав. 40 викликається в підготовче судове засідання для розгляду справи  04 квітня 2023 року на 11.10 годину, яке відбудеться за адресою:  вул. Добровольського, буд. 2, м. Слов’янськ, Донецька область.

           

Також роз’яснюємо, що Ви маєте право прийняти участь у розгляді справи в режимі відеоконференцзв’язку, для цього Ви можете самостійно зареєструватись в Електронному Судді (https://id.court.gov.ua/) та в режимі відеоконференцзв’язку (ВКЗ) у комунікаційній платформі EASYCON брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

           

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Фаліна І.Ю.».

 Заяви, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                       І.Ю.Фалін

 

Наслідки неприбуття за викликом суду

Наслідки неприбуття підозрюваного, обвинуваченого, свідка, потерпілого, цивільного відповідача передбачені статтею 139 КПК України, а також наслідки неприбуття обвинуваченого передбачені статтею 323 КПК України, прокурора та захисника – статтею 324 КПК України, потерпілого – статтею 325 КПК України, цивільного відповідача та їх представників – статтею 326 КПК України, свідка, спеціаліста, перекладача і експерта – статтею 327 КПК України.