flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 2/243/416/2023 про розірвання шлюбу

03 січня 2023, 13:17

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає позовну заяву Горбатенко Вікторії Олександрівни до Горбатенка Євгена Олеговича, про розірвання шлюбу.

 

Позивачка: Горбатенко Вікторія Олександрівна, останнє відоме місце реєстрації та проживання: Донецька область, Краматорський район, м. Слов’янськ, вул. Дарвіна, буд. 14, кв. 2 має право прийняти участь в судовому засіданні 18 січня 2023 року о 08 годині 20 хвилин в режимі відеоконференцзв’язку.

 

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись в системі «Електронний суд» та в режимі відеоконференцзв’язку на комунікаційній платформі EASYCON брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

 

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Фаліна І.Ю.», та якщо Ви не маєте заперечень проти розгляду справи за Вашої відсутності, також зазначити про таку можливість у своїй заяві.

 

Заяви тощо, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника. 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                       І.Ю.Фалін