flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі № 243/3834/21 для Шаблі Сергія Васильовича про позбавлення батьківських прав

29 грудня 2022, 15:51

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу № 243/3834/21 за позовною заявою Москаль Ольги Степанівни до Шаблі Сергія Васильовича, третя особа: служба у справах дітей Слов’янської міської ради, про позбавлення батьківських прав.

Відповідач: Шабля Сергій Васильович, зареєстрований за адресою: Донецька обл., м. Святогірськ, вул. І.Мазепи, буд. 58, кв. 17, викликається  в судове засідання 17 січня 2023 року о 13 годині 00 хвилин в режимі відеоконференцзв`язку на комунікаційній платформі EASYCON.

Роз’яснюємо Вам, що для участі в судовому засіданні Ви можете самостійно зареєструватись у комунікаційній платформі EASYCON та брати участь в судовому засіданні у будь-якому зручному для Вас місці, обладнаному виходом до мережі Інтернет, або можете брати участь в судовому засіданні з приміщення будь-якого суду на території України. У разі Вашої участі в судовому засіданні в приміщенні суду, необхідно заздалегідь повідомити нам найменування такого суду, з яким потрібно буде налагодити відеоконференцзв’язок у вказаний час.

У разі, якщо Ви не маєте можливості брати участь безпосередньо в судовому засіданні, просимо повідомити про таку обставину відповідною заявою, адресованою на офіційну електронну адресу Слов’янського міськрайонного суду Донецької області: inbox@sl.dn.court.gov.ua, з приміткою «Для судді Воронкова Д.В.», та якщо Ви не маєте заперечень проти розгляду справи за Вашої відсутності, також зазначити про таку можливість у своїй заяві.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідно до ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

За можливості, відзив на позов, заяви тощо, які надсилаються на адресу суду в електронному вигляді, засвідчуються особистим електронно-цифровим підписом заявника. 

Суддя

Слов’янського міськрайонного суду                                                     Д.В. Воронков