flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі №2/243/576/2022 за позовною заявою приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія» до Мазура Сергія Івановича

19 січня 2022, 10:13

Слов’янським міськрайонним судом Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядається цивільна справа за позовною заявою приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія» до Мазура Сергія Івановича про стягнення матеріальної шкоди за виплачене страхове відшкодування.

Відвовідач: Мазур Сергій Іванович, місце проживання: Донецька область, м. Горлівка, пр. Шкільний, 8 кв. 13, викликається на 12 годину 45 хвилин 22 лютого  2022 року до Слов’янського міськрайонного суду Донецької області в зал № 1, для участі в судовому засіданні.

Вам необхідно з’явитись до суду за адресою: м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2, на вказаний час та дату, у разі неявки розгляд справи буде відбуватись за вашої відсутності, з урахуванням вимог статті 223 ЦПК України. 

Неявка у судове засідання позивача за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених статтею 223 ЦПК України.

   

Суддя Слов’янського міськрайонного суду

Донецької області                                                                                              О.В.Ільяшевич