flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі №2/243/914/2022 за позовною заявою КОРОЛЬОВОЇ Анни Миколаївни до КОРОЛЬОВА Вадима Віталійовича

18 січня 2022, 09:47

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа № 2/243/914/2022 за позовною заявою КОРОЛЬОВОЇ Анни Миколаївни до КОРОЛЬОВА Вадима Віталійовича про розірвання шлюбу.  

В судове засідання, яке відбудеться 03 лютого 2022 року о 12-45 год. у приміщенні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2 (ІІ поверх), викликається:

Відповідач КОРОЛЬОВ Вадим Віталійович, остання відома адреса проживання: Донецька область, м. Горлівка, вул. О. Невського, буд. 211.

Явка відповідача в судове засідання обов’язкова! При собі мати документ з фотокарткою, що посвідчує особу.

Відповідачу та представнику пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутності.

   

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                            Т.А. Хаустова