flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Горенкова Андрія Вікторовича для участі у розгляді справи № 243/12251/21 про відшкодування матеріальної та моральної шкоди

13 січня 2022, 14:09

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає справу за позовною заявою Цивковського Миколи Олександровича до Горенкова Андрія Вікторовича про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

Відповідач: Горенков Андрій Вікторович (пров. Пролетарський, 24, м. Слов’янськ) викликається 08 лютого 2022  року о 09 годині 20 хвилин до суду для участі у судовому засіданні.

При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Місцезнаходження суду: м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2, зал с/з № 13.

            Явка до суду обов’язкова. У разі неможливості з’явитись у судове засідання, своєчасно повідомити про це Слов’янський міськрайонний суд Донецької області.

 

Повідомити відповідача, що участь у розгляді справи можливо прийняти в режимі відеоконференції за допомогою додатку EasyCon, який може бути встановлений за веб-посиланням https://easycon.com.ua/site/login.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря до участі в судовому засіданні.

Попередити сторону, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Попередити сторону про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                            І.Ю.Фалін