flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади секретаря суду (тимчасово)

16 листопада 2016, 11:20

 Посилання на Посилання на

                                                                                                                                                                                                                                       Додаток  1

до наказу керівника апарату Слов’янського

міськрайонного суду

від 14 листопада 2016 року

№ 99-к

 

 

 

УМОВИ

проведення конкурсу державного службовця (категорія «В»)

на заміщення тимчасової вакантної посади секретаря Слов’янського міськрайонного суду Донецької області

що знаходиться  за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ,

вул. Добровольського, 2

           

                                                          

                                                           Загальні умови

Посадові обов’язки: Веденя первинного обліку справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, забезпечення заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді.

Забезпечення зберігання судових справ та інших матеріалів.

Ведення номенклатурних справ суду.

Здійснення підготовки судових справ із скаргами, поданнями для надіслання до судів вищих інстанцій.

Проведення роботи з оформлення звернення судових рішень до виконання, контроль за одержанням повідомлень про їх виконання та забезпечення своєчасного приєднання до судових справ.

Здійснення обліку виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби.

Проведення перевірки відповідності документів у судових справах, опису справи.

Складання за встановленими формами статистичних звітів про результати розгляду судових справ.

Надання пропозицій щодо складання номенклатури справ суду.

Здійснення підготовки та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншої документацїю канцелярії суду за минулі роки.

Здійснення прийому громадян, видача копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку.

На час тимчасової відсутності старшого секретаря суду за наказом керівника апарату суду виконання його обов'язків.

Виконання доручень голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

Умови оплати праці: згідно штатного розпису - 1723 грн., надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця; премії (у разі встановлення).

            Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: тимчасово на час фактичної відсутності основного працівника.

            Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання: 1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнену особову картку встановленого зразка;

6) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

           

            Строк подання документів для участі в конкурсі 30 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу.

           

            Дата, час і місце проведення конкурсу: 20 грудня 2016 року о 10-00 годині у залі № 4 Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за адресою:  Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського,2.

            Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: спеціаліст з питань персоналу Катрич Альона Олександрівна, (06262) 2-71-77, +380508196882, inbox@sl.dn.court.gov.ua

Загальні вимоги

1. Освіта                                           наявність вищої освіти не нижче ступеня молодшого                                                  бакалавра або бакалавра

2. Досвід роботи                              без вимог до досвіду роботи

3. Володіння державною мовою  вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги

1. Освіта                                           «Правознавство» та/або «Правоохоронна діяльність»

2. Знання законодавства               Конституція України, ЗУ «Про державну службу»,                                                      ЗУ «Про запобігання корупції», ЗУ «Про судоустрій і                                                 статус суддів», Інструкції з діловодства в місцевих                                                      загальних судах, апеляційних судах областей,                                                                   апеляційних судах міст Києва та Севастополя,                                                              Апеляційному суді Автономної  Республіки Крим та                                                   Вищому спеціалізованому суді України з розгляду                                                       цивільних і кримінальних справ, Положення про 

                                                           автоматизовану систему документообігу

 

3. Професійні чи технічні знання  достатній рівень користування персональним

                                                             комп’ютером, відповідне програмне забезпечення,  

                                                             необхідне для якісного виконання покладених

                                                             завдань

 

4. Спеціальний досвід                   не потребує

5. Знання сучасних                         вміння використовувати комп’ютерне обладнання та інформаційних технологій    програмне забезпечення (XL, Word) використовувати                                                            офісну техніку                                                        

6. Особисті якості                           відповідальність, системність і самостійність в                                                              роботі, уважність до деталей, наполегливість,                                                               креативність та ініціативність, орієнтація та                                                                 саморозвиток, орієнтація та обслуговування, вміння                                                     працювати в стресових ситуаціях, вміння працювати                                                            з інформацією, вміння вирішувати комплексні                                                              завдання, вміння працювати в команді, здатність                                                         приймати зміни та змінюватись.