flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справ не відбудеться, причина - самоізоляція

17 вересня 2020, 10:22

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у одного з працівників Слов’янського міськрайонного суду Донецької  області підтверджено діагноз COVID-19.

На виконання вимог чинного законодавства контактні особи змушені перебувати на лікарняному.

Суд повідомляє, що розгляд справ, призначених на період з 14 по 25 вересня, що перебувають в провадженні  судді Ільяшевич О.В. за вказаних вище обставин не відбудеться. Питання про їх призначення буде вирішене після закінчення самоізоляції.

Просимо поставитися до ситуації, що сталася, із розумінням.

Наразі у приміщенні суду здійснюється посилена дезінфекція приміщення та вживаються всі можливі протиепідемічні заходи.

Слов’янський міськрайонний суд Донецької  області продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя із дотриманням маскового режиму та щоденним вимірюванням температури працівникам та відвідувачам суду.

Адміністрація суду вкотре  просить  громадян утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти, факсу тощо.
Отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному вебсайті суду.

 

Прес-служба суду