flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відсторонено від посади підозрювану в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди

14 травня 2020, 15:45

Слідчий суддя Слов’янського міськрайонного суду Донецької області 12 травня 2020 року   задовольнив клопотання слідчого Слов’янського ВП ГУНП в Донецькій області та відсторонив   гр. Н.,  підозрювану у вчиненні злочину, передбаченого частиною  3 статті 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України  від посади помічника судді в Артемівському міськрайонному суді Донецької області строком на 2 (два) місяці - до 10 липня 2020 року включно.

Нагадаємо, 4 травня 2020 року за процесуального керівництва Слов’янської місцевої прокуратури слідчими СУ ГУНП в Донецькій області та оперативного супроводу УСР в Донецькій області ДСР НПУ було викрито помічника судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області гр. Н. під час одержання неправомірної вигоди.

  6 травня 2020 року слідчий суддя Слов’янського міськрайонного суду Донецької області відмовив у задоволенні клопотання слідчого  про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою стосовно гр. Н., яка підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого частиною  3 статті 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. До підозрюваної застосовано запобіжний захід у виді нічного домашнього арешту за місцем її мешкання, особу звільнено з-під варти в залі суду. На теперішній час ухвала не набула чинності, оскільки оскаржена органом досудового розслідування до апеляційної інстанції.

Із повним текстом ухвали у справі 243/3847/20 (провадження 1-кс/243/940/2020) можна ознайомитися за посиланням

Читайте нас  та ставте запитання у соціальній мережі Facebook

 

Прес-служба суду