flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Слов’янського міськрайонного суду Донецької області обрано делегатом на ХVІІІ з'їзд суддів України

19 березня 2020, 14:19

На спільних зборах суддів Донецької області  17 березня 2020 року суддю  Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Аліну Гончарову обрано делегатом на ХVІІІ з’їзд суддів України.  

Попередній перелік питань, що будуть виноситися на обговорення ХVІІ позачергового з’їзду суддів України:

- Про призначення судді  Конституційного Суду України;

- Про обрання  Ради суддів України;

- Звіт Ради суддів України про виконання завдань органів суддівського самоврядування щодо забезпечення незалежності судів і суддів, стан організаційного та фінансового забезпечення діяльності суддів;

- Інформацію Голови Державної судової адміністрації України про її діяльність, зокрема щодо організаційного, фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності органів судової влади. 

З повним текстом рішення Ради суддів України можна ознайомитись за даним посиланням

Цього ж дня Рада суддів України на своєму позачерговому засіданні ухвалила рішення №19, що стосується організації роботи судів та органів суддівського самоврядування з метою мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2. Також було прийнято рішення про відкладення проведення XVIII чергового з'їзду суддів України, скликаного відповідно до рішення Ради суддів України від 31 січня 2020 року №2, на невизначений строк.

 

 Прес-служба суду